Al vanaf begin jaren ’80 maakt De Salamander Openhaarden haar haarden en overige haard producten op de ambachtelijke manier, met alle middelen in eigen beheer. Niet alléén produceren we alles in eigen fabriek, maar zijn we specialist in maatwerk oplossingen.

Gesloten gashaard

Wanneer je kiest voor een gesloten gashaard van De Salamander Openhaarden dan ben je verzekerd van een prachtig samenspel tussen sfeer en rendement. Uniek aan onze gesloten gashaarden is het verloopstuk in de haard. Omdat het verloop in de gashaard verwerkt wordt, zal dit de trek en de verbranding positief beïnvloeden.

GS 1400 [doorkijk]

GS 1400 [doorkijk]

GS 800 [front]

GS 800 [front]

GS 1200 [doorkijk]

GS 1200 [doorkijk]

GS 1000 [front]

GS 1000 [front]

GS 650 [klassiek]

GS 650 [klassiek]

GS 1400 [front]

GS 1400 [front]

Alle gesloten gashaarden die we leveren voorzien van een volledig automatische afstandsbediening waarmee de gashaard volledig in- en uit kan schakelen met slechts één druk op de knop.
Een gesloten gashaard wordt volledig in de muur geplaatst en is leverbaar als inbouw frontmodel, 2 zijdig en 3 zijdig model of als doorkijk model. Niet alleen produceren we onze gesloten gashaarden in eigen fabriek maar zijn we ook specialist op het gebied van gesloten gashaarden op maat door de jarenlange ervaring. Bekijk hieronder ons gehele assortiment gesloten gashaarden.

Advies

Vind een dealer bij je in de buurt of bezoek onze showroom.
Liever direct advies? Mail je vraag of bel ons op +31 499 372600 voor persoonlijk advies.
Showroom bezoeken ›

Vind je dealer ›

Het middelpunt van je living

Omdat er steeds vaker open livings zijn en de keuken steeds meer bij de woonkamer betrokken wordt kiezen mensen steeds vaker voor een doorkijk model gesloten gashaard. De haard die tussen de twee ruimtes ingeplaatst wordt zorgt daarmee alsnog voor een onderbreking waarbij je van twee zijdes kan genieten van het realistische vlammenspel dat komt uit onze Quattro Fire gasblokken.

Goed om te weten

Kan ik de gashaard komen bezichtigen

Welke garanties heb ik met een gashaard