Open gashaard

Kiezen voor een open gashaard is een keuze voor gemak èn sfeer. Onze moderne open gashaard is een stalen inbouwhaard die in zijn geheel in de muur geplaatst wordt en is leverbaar in diverse modellen en afmetingen. [Maatwerk mogelijk].

Rozella [4 zijde open]

Rozella [4 zijde open]

Rozella [front maatwerk]

Rozella [front maatwerk]

Rozella [front maatwerk]

Rozella [front maatwerk]

Open gashaarden: Gemak èn sfeer

Kiezen voor een open gashaard is een keuze voor gemak èn sfeer. Tegenwoordig zijn de keramische stammen zo realistisch en de techniek van onze gasblokken dusdanig doorontwikkeld dat het vlammenspel van een open gashaard niet meer van echt te onderscheiden is.

Een moderne open gashaard

Onze moderne open gashaard is een stalen inbouwhaard die in zijn geheel in de muur geplaatst wordt. De voorzijde van de gashaard wordt vaak strak afgewerkt. De open gashaarden die we bij De Salamander Openhaarden leveren zijn te krijgen in alle soorten en maten zoals een frontmodel, 2 zijdig en 3 zijdig model of als doorkijk model. Als een stookopening te groot wordt voor natuurlijke trek, kan deze worden verkleind met een gedeeltelijke glasplaat.

Maatwerk mogelijk

De haarden worden in eigen fabriek ontworpen, ontwikkeld en uitvoerig getest alvorens ze de fabriek verlaten en voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen. Met alle productie middelen in eigen beheer spelen we in op de laatste trends en jouw specifieke wensen. Zo ook in maatwerk oplossingen. Bekijk hieronder ons gehele assortiment open gashaarden.

Advies

Vind een dealer bij je in de buurt of bezoek onze showroom.
Liever direct advies? Mail je vraag of bel ons op +31 499 372600 voor persoonlijk advies.
Showroom bezoeken ›

Vind je dealer ›

Vervaardigd in eigen fabriek

Onze gesloten gashaard wordt vervaardigd in eigen fabriek uit de beste hittebestendige materialen en wordt strak in de muur geplaatst. Gesloten gashaarden zijn erg veilig doordat de zuurstof van buitenaf via een dubbelwandig rookkanaal belucht wordt.