Rookgasafzuigers

Indien je gas- of houtstook rookkanaal niet voldoende capaciteit heeft, kan er in veel gevallen gebruik worden gemaakt van een rookgasafzuiger. De rookgasafzuiger zal, ook na vele jaren, nog steeds feilloos functioneren. De Salamander Openhaarden levert een uitgebreid assortiment rookgasafzuigers en bijbehorende artikelen. Bekijk hieronder ons assortiment.

Houtstook ventilator

De houtstook ventilator past (met een aansluitflens) op iedere diameter rookkanaal. De rookgasafzuiger voor de houthaard wordt ingeregeld op je haard.

Gasstook ventilator

De ventilator past (met een aansluitflens) op iedere diameter rookkanaal. De rookgasafzuiger heeft een beveiligingssysteem dat voortdurend de druk in het rookkanaal meet. Als er om wat voor reden dan ook een onvolkomenheid gemeten wordt. Zal je gashaard uitgeschakeld worden.

Dempende pijpen en bochten

Om geluidsoverlast van je gasstookventilator tot een minimum te beperken, hebben we een groot aantal dempende pijpen en bochten. Verkrijgbaar in diverse diameters. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Houtstook kacheltrekventilator

Het aanmaken van je houtkachel was nog nooit zo gemakkelijk als nu! Met de Draftbooster kan je gemakkelijk je vuur aansteken en hout toevoegen. De Draftbooster zorgt voor een betere branding en minder hinderlijke rook.

Advies

Vind een dealer bij je in de buurt of bezoek onze showroom.
Liever direct advies? Mail je vraag of bel ons op +31 499 372600 voor persoonlijk advies.